Leppävaaran Leijonat

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Iloinen Talvirieha Leppävaarassa Leppävaaran Leijonien jo perinteinen Talvirieha järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 10.2.2019 klo 10.00-14.00 Leppävaaran urheilupuistossa. Lapset ja vähän vanhemmatkin voivat nauttia vauhdin hurmasta turvallisten mönkijöiden kyydissä. Vähän rauhallisempaa kyytiä saa poniajelulla. Lapset pääsevät ladulle hiihtokilpailussa, jossa kaikki palkitaan. Tarjolla on hernesoppaa, grillimakkaroita ja partiolettuja. Kahvila on auki koko tapahtuma-ajan ja kävijöitä viihdyttää Bembändi. Luvassa on myös talvijumppaa, mäkihyppyä ja arpajaiset. Eija Vilpas käy vauhdittamassa riehaa….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin