Suomen Lions-liitto ry: Hamletin harjoi

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Hamletin harjoitukset menossa? Ei, vaan Esko Hätinen LC Joensuusta kertoo kuinka kaasupullo voi räjähtäessään lävistää hetkessä betoniseinän! Miten tämä liittyy leijoniin? No siten, että kun leijonat päättävät toimia energisellä asenteella, niin paksukaan betoniseinä ei ole este tekemiselle! Tunnelmia vielä viime viikolla käynnistyneestä Leijonat puhtaan veden puolesta -piirikierrokselta ja maailman ensimmäisestä Lions Labista, joka sytytti H-piirin liekkeihin Joensuun Pelastuslaitoksella. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #puhtaatvedetlions #kärkihanke

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin