Suomen Lions Quest: Lions Quest -pe

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lions Quest -peruskurssin 1,5 päiväisen pilotoinnin toinen osuus tänään (4.2.2019) Uuraisilla. Kurssilaiset olivat kokeilleet ohjelmaa omassa työssään menneen viikon aikana ja jakoivat nyt kokemuksiaan. He kiittelivät alkuunpääsyn helppoutta ja moni oli aivan varma, että jatkaa tuokioiden pitämistä koko kevään ajan. Ohjelman osista tähän jälkimmäiseen puolen päivän osuuteen kuului myös riskikäyttäytymisen ehkäisy / hyvinvoinnin tukeminen ja auttamisen merkitys – vertaiskeskustelu oli avartavaa. Ryhmän tiiviys tuntui vielä loppusadun jälkeenkin. Jälleen 15 uutta kasvattajaa varustettu Lions Quest – Elämisentaidot työkalupaketilla. ♥️

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin