Timeline Photos

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Ystävänpäivänä Tiistilässä Icehearts-tytöillä oli luistelua ja ulkoilua. ”Jellonaemot” Kaija ja Outi toimivat huoltojoukkoina ja tarjoilivat kuumaa mehua ja pullaa. Myös Bluesin maajoukkuekiekkoilija Minttu oli paikalla ja esitteli tytöille Suomen naisten viime vuonna voittaman jääkiekon olympiapronssimitalin.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin