Kumppanuudet pinnalla – leijonien verkostoista virtaa vesiensuojeluun – Puhtaat vedet

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Mitä voisimme tehdä puhtaiden vesien puolesta yhdessä kumppanien kanssa? Espoossa näyttelypuisto Marketanpuisto Margretebergsparken on haastanut Pohjois-Espoon lionsklubin toteuttamaan opetuspolkua, joka pureutuu veden kiertokulkuun. LC Espoo/City puolestaan virittelee kumppanuutta Apteekkariliiton kanssa. Yllättävätkin kumppanuudet ovat tervetulleita Leijonat puhtaan veden puolesta -hankkeen käynnistämään aktiviteettikipailuun: puhtaatvedet.lions.fi/aktiviteettikilpailu. #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #marketanpuisto
Kumppanuudet ja yhdessä tekeminen ovat tärkeässä roolissa Leijonat puhtaan veden puolesta -hankkeessa. Kaksi leijonaa ja lionstoiminnan kumppani kertovat, millaisia verkostoja lionien ympäristöteemaisessa työssä poreilee. Ammattitaito hyötykäyttöön – proviisori tähyää Itämerelle Tu……

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin