Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Mitkä ovat arvoni, mitä voin oppia ja mikä saa minut sitoutumaan? Suomen Lions-liiton koulutusjohtaja Varpu Ylhainen luotsaamat piirien koulutusjohtajat kokoontuivat viikonloppuna oppimaan yhdessä. Lions Labin fasilitoi Leijonat puhtaan veden puolesta projektiryhmä Mika Pirttivaara ja Karoliina Vilander. Suomessa on maailman korkein inhimillinen pääoma ja meistä leijonista löytyy pienoiskoossa tuo sama voimavara. Osaamisellamme ei ole parasta ennen päivämäärää ja yhdessä opimme koko ajan lisää. #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin