KUTSU LIONS-PIIRIN 107-B VUOSIKOKOUKSEEN LA 27.4.2019

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Toivotan kaikki piirimme klubit ja klubien edustajat lämpimästi tervetulleiksi Helsinkiin Marjatta-koululle (Poutuntie 12) piirimme

  • Vuosikokousjuhlaan la 27.4.2019 klo 12-13 ja
  • Vuosikokoukseen la 27.4.2019 klo 13.00

Kokouspäivän aamuna klo 9.00-11.30 Marjatta-koululla järjestetään valmennuksia klubivirkailijoille. Näihin valmennuksiin lähetetään erillinen kutsu ja niihin ilmoittaudutaan GLT Jukka Uusitalolle jukka.uusitalo@lions.fi

Vuosikokouksessa päätämme piiriämme koskevista asioista. Äänestystä varten klubien virallisilla edustajilla tulee olla klubinsa valtakirja. Valtakirjojen tarkistus tapahtuu Marjatta-koulun aulassa klo 11-12. Äänioikeutuksen saadakseen klubin tulee olla hyvässä asemassa ts. kaikki piirin ja kansainvälisen järjestön maksut tulee olla suoritettuina.

Vuosikokousosallistujat saavat ilmoittautuessaan piiriltä kahvilipukkeen, jolla saa kahvin/teen + leivän + leivonnaisen. Muut tarjoilut kukin kustantaa itse. Kahviota Marjatta-koululla pyörittää LC Helsinki/Blue&White.

  • Piirin vuosijuhlapaikkana on tällä kertaa Svenska Klubben, Maurinkatu 7, Helsinki. Vuosijuhla järjestetään vuosikokouksen jälkeen la 27.4.2019 klo 18.00 ja kutsu vuosijuhlaan ilmoittautumisohjeineen on liitteenä.

Lions-terveisin piirikuvernöörinne Sanna Mustonen

Liitteet:

Vuosikokouskutsu
Vuosikokouksen ohjelma ja esityslista

Päätösasiat:
Nuorisovaihtoleirimaksu

2VDG esittelyt:
Mikael Forsman ( suomenkielinen  /   ruotsinkielinen )

Mika Pirttivaara ( suomenkielinen / ruotsinkielinen )

Valtakirjat
2018-19-107B-Fullmakter
2018-19-107B-valtakirja

Vuosijuhla
Vuosijuhlakutsu


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin