Idai iski Itä-Afrikkaan – lionit iskevät takaisin

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Pyörremyrsky Idai iski kolmen Itä-Afrikan köyhän valtion alueelle 15.3.2019. Erityisesti Mosambikin Beiran kaupungissa tuulen nopeus oli jopa yli 200km/h tuhoten koko Helsingin kokoisen kaupungin. LCIF on lähettänyt paikallisten lionsklubien kautta pika-apua jo 70 000 US dollaria. Avun tarpeen UNICEF arvioi yli 20 miljoonan dollarin suuruiseksi. Lahjoittamalla LCIF:n katastrofirahastoon autat ihmisiä paikan päällä. Lahjoitukset kerryttävät lahjoittajan ja klubin Kampanja 100 -saldoa. https://lionsclubs.org/fi/donate -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Pyörremyrsky Idai iski kolmen Itä-Afrikan köyhän valtionalueelle 15.3.2019. Erityisesti Mosambikin Beiran kaupungissa tuulen nopeus olijopa yli 200km/h tuhoten koko Helsingin kokoisen kaupungin….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin