Suomen ympäristökeskus > Vesistökunnostusverkoston Uutiskirj

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Hiio hoi kaikki vesileijonat. Unelmien yhteistyökumppanisi on löytynyt – vesistökunnostusverkosto. Tilaa uutiskirje ja löydä itsellesi ja klubillesi juuri teille sopivaa vesiensuojelutyötä. Uutiskirjeessä kerrotaan vesistöjen kunnostukseen ja hoitoon liittyvistä ajankohtaisista aiheista ja hankkeista alueellisten toimijoiden näkökulmasta. #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions
Siuntionjoen valuma-alueen kunnat ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Siuntionjoki 2030 –vision toteuttamiseksi vuosina 2018-2024, jotta maan keskiarvoa huonompi Siuntionjoki saadaan hyvään tilaan. Suurin osa vesistöstä kuuluu Natura 2000 –verkostoon. Kunnat rahoittavat Länsi-Uudenm……

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin