Rauhanjulistepaketit ovat tilattavissa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lionsklubit voivat tilata jälleen rauhanjulistekilpailupaketin Suomen Lions-liiton verkkokaupasta. Kilpailupaketteja on nyt saatavilla ja niitä on rajattu määrä, joten kannattaa olla nopea. Tämän vuoden teemana on rauhan matka, sillä ketkä olisivatkaan parempia suunnittelemaan sitä kuin nuoret? Tilaa www.lions.fi/verkkokauppa. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #rauhanjuliste
Historia on näyttänyt, että liian usein rauha ei ole itsestäänselvyys. Tämä on valitettava tilanne, mutta se antaa myös meille mahdollisuuden miettiä miten voimme saavuttaa rauhan, sekä omassa elämäss…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin