#Fillarileijonat polkevat diabetestyön hyväksi

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Kaikki pyöräilijät hoi! Nyt sinulla on mahdollisuus olla #Fillarileijonat ja osallistua kilometrikisa.fi-pyöräilykampanjaan 22.9. saakka. Tavoitteena on sekä kerätä rahaa leijonien maailmanlaajuisen avustuskohteen diabeteksen hyväksi, että huolehtia omasta fyysisestä kunnosta. Sovi klubisi kanssa tai päätä tehdä itsenäinen lahjoitus per kilometri diabetestyön hyväksi. Lions Club Helsinki/Finlandian koordinoimaan #Fillarileijonat-joukkueeseen voivat osallistua kaikki Suomen leijonat ja ystävät. Lue lisää kotisivuilta tai kysy lisää #Fillarileijonat-tiimin kapteeni Antti Forsellilta. Nyt vain polkupyörät varastoista esiin ja iloisena matkaan! -Monta tapaa tehdä hyvää. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #kilometrikisa #Fillarileijonat
Osallistu kesän pyöräilykampanjaan #Fillarileijonat omassa LIONS-joukkueessamme.Tavoitteena on sekä kerätä rahaa leijonien maailmanlaajuisen avustuskohteemme diabeteksen hyväksi että omasta fyysisestä…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin