Suomen Lions-liitto ry: Tänään on lu

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tänään on luonnon monimuotoisuuden päivä. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta luonnon monimuotoisuudesta sekä tehdä tutuksi ympäristönsuojelua, kestävää luonnon hyödyntämistä ja hyötyjen tasapuolista jakoa. Luonnon monimuotoisuutta on myös suojeltava, ennen kaikkea ihmisen toimien seurauksilta. Leijonien vesiensuojeluaktiviteetit ovat jokainen omalla tavallaan monimuotoisuuden säilyttämisen, luonnonlukutaidon vahvistumisen sekä aktiivisen vesikansalaisuuden asialla. Ihastusta herättänyt Leijonat puhtaan veden puolesta hankkeen visuaalinen ilme perustuu sekin monimuotoisuuden huipputärkeälle sanomalle: ”Vesiolennot muodostavat arvokkaan ja ainutlaatuisen ekosysteemin. Yhdessä rinta rinnan sovussa toimien me kaikki – ihmiset ja eliöt- olemme parhaimmillamme”, komppaa hankkeen visuaalisen ilmeen suunnitellut Pekka Piippo. www.ykliitto.fi/tapahtumat/yk-paivat/luonnon-monimuotoisuuden-paiva #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin