survey.helsinki.fi

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Leijonien vesiensuojeluponnistelut on huomattu – tällä kertaa Helsingin yliopistossa! Jos olet leijona, jota kiinnostaa merenpohjan kaivostoiminnan ympäristövaikutukset, klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset tekemään vesiensuojelutyötä kyselytutkimuksen muodossa, suoraan omalta työpisteeltäsi! Kyselyyn vastaaminen ei vaadi aikaisempaa tuntemusta aiheesta tai minkäänlaista valmistautumista. Kuka tahansa voi vastata kyselyyn, ja sen täyttäminen vie noin 10 minuuttia. Kiitos lion ja leo! #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin