Tutustu liiton talouteen

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Mikäli olet kiinnostunut palauttamaan mieleesi liiton talouden tilaa koskevia asioita ja tehtyjä toimenpiteitä, voit tutustua koosteeseen pääsihteerin taloutta koskevista kirjoituksista LION-lehdessä vuodesta 2013 alkaen. Kirjoituksissa käsitellään muun muassa vuosikokouksissa esitettävää tilinpäätöstä alkaen tilinpäätöksestä 2011 – 2012 päättyen tilinpäätökseen 2017 – 2018, jota käsitellään Kalajoen vuosikokouksessa 8.6.2019. Kooste löytyy vuosikokousaineistosta salasanasuojatuilta jäsensivuilta www.lions.fi/jasenille/kokouksia/kokousmateriaaleja/. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Mikäli olet kiinnostunutpalauttamaan mieleesi liiton talouden tilaa koskevia asioita ja tehtyjätoimenpiteitä, voit tutustua koosteeseen pääsihteerin taloutta koskevistakirjoituksista LION-lehdes…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin