Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Yksikään roska ei ollut syntyessään roska, vaan esine, jolla oli arvo ja joka oli haluttu. Veneilevä Espoo ja Siisti Biitsi sekä Espoon kaupunki pilotoivat 25.5. yhdessä Suomen lionien kanssa 14 pursiseuran alueella rantojensiivoustapahtuman, josta on tarkoitus tehdä vuotuinen hyötyliikunnan ja vesiensuojelun festivaali. Kutsuimme mukaan Aalto Artsin opiskelijoita, jotka toimittivat venekerhoille merkityksellisten muoviroskien keräyslaatikoita. Mitä taideopiskelijat näistä kerääjien aarteista tekevät? Siitä kuulemme myöhemmin. Stay tuned! www.designmuseum.fi/fi/events/critical-tide-artikkeli/ #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions Aalto University School of Arts, Design and Architecture

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin