Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Hyvän päivänä 2018 istutettiin Malmin sairaalan etupihalle sekä päivystyspoliklinikan luo puheenjohtaja Pirkko Vihavaisen ja useiden N-piirin klubien jäsenten toimesta kukkasipuleita. Nyt kukat ovat nousseet ja ilahduttavat sairaalalla asioivia sekä potilaita. Istutustilaisuuden päätteeksi paljastettiin vuoden valtakunnallinen Hyväntekijä, Mansikkka, eli Maiju Voutilainen sekä lionsien oma Vuoden Hyväntekijä, lion Sirpa Laine LC Turku/Luciasta. Uusia hyväntekijäehdokkaita voi jo ehdottaa viestinnälle. Teija #LionsFinland#lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin