Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Mikä ihme on kestävän kehityksen onnenpyörä? Mitä lempivaatteella on tekemistä vesiensuojelun kanssa? Viikonloppuna Helsingissä pidetyn noin 70 000 kävijän festivaalin teemana oli tänä vuonna ilmastonmuutos. Vesi puhutti leijonien Maailma kylässä yhteisosastolla. Niistä keskusteluista ei kukaan lähtenyt kuivin jaloin. Sadetta ja jokaisen elämää koskettavia Agenda 2030 -teemaisia kohtaamisia ja kiperiä keskusteluja riitti. Ensi vuonna nähdään jälleen! Lue lisää tapahtumasta osoitteessa https://www.maailmakylassa.fi/ #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin