Suomen ympäristökeskus > Vesistökunnostajat ja asiantuntijat

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Omaehtoisen ja paikallisen vesistökunnostustyön tärkeys kasvaa merkittävästi tulevaisuudessa. Toivotan Suomen lionit erittäin tervetulleena verkostona mukaan vesistökunnostustyöhön. Teillä on elämänkokemusta ja vaikutusvaltaa tehdä tätä elintärkeää työtä yhdessä kanssamme. Vedet tarvitsevat apuanne. Kiitos, kun olette lähteneet mukaan! -Ylijohtaja Pekka Häkkinen, Etelä-Savon ELY-keskus #vesistökunnostus #vkvmikkeli #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #lions
Valtakunnallisen vesistökunnostusverkoston seminaari kokoaa Mikkeliin yli 200 vesienhoidon asiantuntijaa sekä paikallisia kunnostustoimijoita. Seminaarissa kuul…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin