Visit Kalajoki

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tällä viikolla se vihdoin käynnistyy, nimittäin Suomen Lions-liiton 66. vuosikokous, joka järjestetään 7.-9.6.2019 Kalajoen Hiekkasärkillä. Vuosikokous on suomalaisen leijonaväen pääjuhla. Euroopan suurin vuotuinen lionstapahtuma tuo Kalajoelle noin 1 300 vierasta ja järjestelyistä vastaavat alueen lionsklubit pääyhteistyökumppaneiden kanssa. Lue käytännön ohjeita ja tietoa vuosikokouksen ohjelmasta tuoreesta LION 03/19 -lehdestä. Vuosikokouksen järjestäjät toivottavat leijonaväen tervetulleeksi Kalajoelle. www.lions.fi/lionlehti -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #lionsvk2019
Me täällä Kalajoella olemme jo ihan kesäfiiliksissä ja odotamme jälleen pitkää kuumaa kesää! Mitä kesäaktiviteetteja sinä aiot kokeilla tänä kesänä Kalajoen lomallasi?…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin