Kalajoella valmistellaan Suomen Lions-liiton vuosikokousta – Kansalliseksi puheenjohtajaksi on ehdolla kalajokisille tutun papin, Vilho Kiviojan pojanpoika Aarne Kivioja

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Ensi viikonloppuna käynnistyvää Kalajoen vuosikokousta ovat järjestämässä LC Kalajoki/Kallattaret, LC Kalajoki, LC Himanka sekä lukuisia O-piirin leijonia yhdessä pääyhteistyökumppaneiden kanssa. Päätoimikunnan puheenjohtaja Anne Anttiroiko-Takala muistuttaa, että tämä on ollut tosi iso ponnistus suhteellisen pienille klubeille. Talkoohenkeä on kuitenkin löytynyt ja järjestelyt ovat tuoneet klubit yhteen. Meiltä on löytynyt vastuunkantajia ja puurtajia, josta voi olla todella tyytyväinen. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #lionsvk2019
Kalajoella valmistaudutaan suomalaisen lionsväen pääjuhlaan. Suomen Lions-liitto ry:n 66. vuosikokous pidetään Kalajoella 7….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin