Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tänään maailman luonnon päivänä Mikkelissä yli 40 kunnanisää ja -äitiä sekä ELY-keskusten johtajaa ovat allekirjoittaneet historiallisen peruskirjan Puhtaan veden ja elinvoiman puolesta, Finnish Lakeland Statement. ”Luonto on lainaa lapsiltamme ja siksi meidän on kohdattava vastuumme tässä ajassa, juuri tänään.” Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen. #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin