Tuomo Kujala pitää komeaa mustaa Koillismaan kansallispukuaan kaikissa mahdollisissa juhlatilaisuuksissa – Vaimo teki miehelleen puvun häälahjaksi

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Kansallispuvun syntymäpäivää juhlitaan vuosittain 5.8. Kansallispukujen tuuletuspiknikeillä. Ensimmäinen tuuletuspiknik pidettiin Imatralla 5.8.2010 ja sen jälkeen tapa on levinnyt nopeasti, eli tuuletuksilla on kysyntää! Limingalla LC Limingan Kultasirkut järjesti jo eilen Limingan kunnan kanssa tuuletuspiknikin ja esillä oli noin 40 kansallispukua. Jos kansallispukusi on jäänyt kaapin perälle, niin nyt on hyvä päivä pukeutua kansallispukuun, kansanpukuun tai muinaispukuun. Voit mainiosti myös yhdistää jonkin puvun osan nykyvaatteisiin ja tuuletella sitä. Nappaa piknikeväät mukaan ja lähde ihmisten ilmoille näyttäytymään, tapaamaan muuta kansallispukukansaa, juhlimaan kansallispuvun syntymäpäivää. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Kansallispukuja tuuletettiin Limingassa Abrahamin kulttuuripuistossa sunnuntai-iltapäivänä noin 40 ihmisen voimin. Tuulettaminen tarkoittaa niiden pukemista ylle kansallispuvun syntymäpäivän aikoihin….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin