Suomen Leot – MD 107 Finland

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Suomen Leot ovat olleet mukana auttamassa tänä kesänä Suomessa järjestettävien Lions youth exchange -leireillä ympäri Suomea.⠀ 1.& 2. kuvat ovat Kokkolasta jossa Kokkolan leot viihdyttivät vaihtareita useamman viikon heinäkuun aikana.⠀ 3.& 4. kuvat ovat heinäkuussa Lohjalla järjestetyltä Diabetes-leiriltä, missä nuoret toimivat ohjaajina. 5.& 6. kuvat ovat viime viikolta Mäntsälästä N-piirin leiriltä, jossa leoja oli ohjaajana useasta eri leoklubista 🦁…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin