Photos from Suomen Lions Quest’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lions Questin -liikuntaseurakoulutus pidettiin Vantaalla 10.8.19 Helsingin uimareiden valmentajille ja ohjaajille. Koulutus sai innostuneen vastaanoton. Mm. ryhmäytymisvinkit koettiin tarpeelliseksi uuden kauden käynnistyessä. Vuoden urheiluseuraksi valittu Helsingin uimarit näkee valmentajien koulutuksen tärkeäksi.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin