Suomen Lions-liitto ry: Ympäristöteem

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Ympäristöteema on yksi leijonien viidestä maailmanlaajuisesta painopistealueesta. Kiertääkö tieto ja osaaminen sukupolvien välillä sinusta hyvin? Ahdistaako ilmastonmuutos? Mitä kestävä kehitys vesiensuojelun näkökulmasta oikein on? Tule lauantaina 7.9 klo 9.30 Helsinkiin Tieteiden talolle Osaamisen kiertotalouden päivään ja Ilmastoahdistusiltamiin! Leijonat puhtaan veden puolesta -hanke järjestää yhdessä Itämerihaasteen kanssa kaikille avoimen ympäristötiedonkierrätystapahtuman osana Helsinki Design week -tapahtumaa. Mukana stagella Ympäristön Finlandia -palkinnolla palkittu lion Pekka Hynninen sekä koululaisia ala-koulusta Otaniemen lukiolaisiin. Sana on vapaa ja laitetaan se yhdessä kiertämään! Lue lisää https://www.helsinkidesignweek.com/fi/events/the-circular-competencies-economy-day-climate-anxiety-soiree/ #LionsFinland #lions #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #hdw2019

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin