Valmistaudu Hyvän Päivään

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Hyvän Päivä 8.10. lähestyy. Valmistaudu hyvissä ajoin klubisi tai piirisi kanssa Hyvän Päivän viettoon. Järjestäkää piirinne tai klubinne jäsenten kanssa diabeteskävely tai ilahduttakaa paikkakuntanne julkisia tiloja, kuten sairaalaa, palvelutaloa tai päiväkotia, järjestämällä yhteinen kukkasipulien istutustapahtuma. Kukkasipuleita voi pyytää myös lahjoituksena paikallisilta puutarhoilta yhteisen viihtymisen lisäämiseksi. Muistakaa tiedottaa tapahtumasta myös alueenne paikallislehdille. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #hyvanpaiva
Joka vuosi 8.10. vietetään lionstoiminnan Hyvän Päivää.Hyvän Päivä koskee kaikkia 22 000 vapaaehtoistyöhön sitoutunutta lionia noin900 ilonsklubissa eri puolilla maata.Hyvän Päivän tarkoituk…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin