Sponsoroi taidekilpailu kouluihin

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Yli kolmen vuosikymmenen ajan lionsklubit kaikkialla maailmassa ovat sponsoroineet hyvin erityistä taidekilpailua kouluissa ja nuorisoryhmissä. Rauhanjulisteiden luominen antaa lapsille mahdollisuuden ilmaista heidän näkemyksensä rauhasta ja samalla he voivat inspiroida maailmaa taiteen ja luovuuden kautta. Nyt on hyvä aika tilata rauhanjulistepaketti www.lionsverkkokauppa.fi ja antaa alueesi nuorille ja lapsille mahdollisuus osallistua kilpailuun. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #peaceposter
Historia on näyttänyt, että liian usein rauha ei oleitsestäänselvyys. Tämä on valitettava tilanne, mutta se antaa myös meillemahdollisuuden miettiä miten voimme saavuttaa rauhan, sekä omassa elämä…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin