Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Parhaillaan on käynnissä B – ja N-piirien kauden avaustilaisuus, jossa on mukana myös kansainvälinen presidentti Choi sekä liiton puheenjohtaja Aarne Kivioja. IP Choi toivoi muun muassa meidän perustavan teemaklubeja vaikkapa karaoken tai golfin ympärille. Kivioja puolestaan kertoi liiton kuulumisista ja tulevasta juhlavuodesta. Myös Leijonat puhtaan veden puolesta oli illassa esillä. -Teija

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin