Lionien tunnustukset merelle Desingmuseon näyttelyssä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tule tutustumaan Designmuseossa perjantaina yleisölle avautuvaan Critical Tide -näyttelyyn, jossa on mukana myös lähes 100 leijonan ja noin 40 leon vuosikokouksissaan antamat tunnustukset merelle. Helsinki Design Weekin ohjelmaan kuuluva näyttely avaa silmämme sille, millä tavoilla ihmisen toiminta vahingoittaa ympäristöämme, mutta myös uusii käsityksiämme siitä, millaisia keinoja tilanteen parantamiseksi voidaan löytää. Olemme mukana haastamassa omilla tunnustuksillamme myös näyttelyvieraat paljastamaan viestinsä merelle. Tunnustukset kirjoitetaan paperilapuille, jotka lasketaan mereen 26. lokakuuta järjestettävässä seremoniassa. Laput on tehty hajoavasta paperista, joka vapauttaa hajotessaan kalsiumkarbonaattia. Kalkkikivistä vapautuvaa kalsiumkarbonaattia on käytetty järvissä vähentämään happamoitumista. Tunnustuksia kerätään 6.9. kello 14.30–17 sekä 7.–8.9. kello 13–16. Performanssista kuvattu video nähdään osana Critical Tide -näyttelyä Designmuseon Galleriassa. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions @designclub_fi @designmuseo_fi #designclubfi #designmuseo #criticaltide #criticaldesign #environment #nature #oceans #helsinki #myhelsinki #ddhelsinki
Pohjoismaidensuurin muotoilutapahtuma HelsinkiDesign Week tuo 5.-15. syyskuuta Helsinkiin yli200 tapahtumaa.Designmuseossa avautuu heti perjantaina meri- ja vesiaiheinennäyttely Critical T…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin