Opinnäytetyö: vapaaehtoistyö ja hyvä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Piirejä on lähestytty vapaaehtoistyö-aiheella. Ihanaa, jos voit osallistua! Olen Saara Hassinen, yleisen kasvatustieteen opiskelija Itä-Suomen yliopistosta Joensuusta. Teen pro graduani aiheesta vapaaehtoistyö ja sen aikaansaama hyvä. Kerään aineistokseni kirjoitelmia vapaaehtoistoimijoilta sähköisellä lomakkeella. Tutkimukseeni osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Jos tutkimuksesta heräsi kysyttävää, vastaan miellelläni! Linkki lomakkeeseen https://forms.gle/Pkim8XMXV47jGmco8 Yst.terv. Saara Hassinen
Tiedote tutkimukseen osallistujille Hyvä vapaaehtoistyöntekijä. Tämän tutkielman tarkoitus on analysoida vapaaehtoistyöstä saatavaa sekä sen tuomaa hyvää. Kerään aineistokseni kirjoitelmia vapaaehtoisilta, jotka tekevät vapaaehtoistyötä valtakunnallisesti vaikuttavissa organisaatioiss……

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin