Photos from Suomen Lions Quest’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lions Questin -liikuntaseurakoulutuksen toisena päivänä Vuokatissa valmentajat pohtivat yhdessä mm. itseluottamuksen merkitystä ja sen kehittämistä. Hyvänä kokemuksena pidettiin myös sitä, kun eri alojen valmentajat pääsivät keskustelemaan yhdessä valmennukseen liittyvistä asioista.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin