Piirikuvernöörin kirje 01/2020-2021

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Arvoisat B-piirin leijonat,

Viime aikojen epävarmuuden jälkeen, meillä kaikilla on edessä uudenlainen haaste kauden alkuun. Vaikka viimeisetkin COVID-19 aikaiset rajoitukset Suomen sisällä poistuvat nyt kuun vaihteessa on kaikkia kehotettu edelleen vastuulliseen kokoontumiseen ja liikkumiseen. Kukaan ei myöskään tiedä, onko toinen aalto jo tulossa Suomeen?

Nyt jos koskaan on aika katsoa omaa toimintaamme uusin silmin. Olemme oppineet jo kokoustamaan ja kouluttautumaan myös etänä. Tulemmekin järjestämään myös jatkossa osan koulutuksista etänä verkossa positiivisten palautteiden perusteella – onhan tämä samalla myös ympäristö teko, kun matkustaminen vähenee. Osaa klubien palveluaktiviteeteista voidaan myös joutua sopeuttamaan vallitsevaan tilaan, kun yhteisön avuntarpeet ovat muuttuneet lyhyessä ajassa. Otetaan tämä tilaisuus mahdollisuutena uudistua.

Sosiaalisten median merkitys kasvoi huimasti eristäytymisen aikana. Olkaamme siis rohkeita muuttamaan myös omaa toimintaamme tässä muuttuvassa tilanteessa ja otetaan sosiaalinen media haltuun entistä vahvemmin. Piirimme tämän kauden teema: Teemme hyvän näkyväksi – Vi gör goda synligt, kannustaa myös tähän.

Viimeiseksi haluan muistuttaa kaikkia klubeja tarkistamaan että teidän jäsenistön sähköpostiosoitteet ovat ajan tasalla myös kotimaisessa rekisterissä jotta liiton viestit tavoittavat koko jäsenistön.

Muistetaan nauttia ja iloita siitä yhdessä olon mahdollisuudesta ja vapaudesta aina kun mahdollista!

Hyvää loppukesää ja aktiivista kauden alkua toivottaen!

Susanna Jokiperä
Piirikuvernöörinne

Liitteet:

  1. Ohje kotimaisen 100 % presidentin ansiomerkin tilaamisesta
  2. Ajankohtaiset tapahtumat
  3. Ajankohtaiset koulutukset
  4. PDF-versio kirjeestä

PIIRI 107-B
Lions Club International

Piirikuvernööri:
DG 2020-2021 Susanna Jokiperä, LC Espoo/City
Tel. 040-769 9544

Varapiirikuvernöörit:
Mika Pirttivaara 050-433 5803 ja Aki Naukkarinen 0500-726 155

email: etunimi.sukunimi@lions.fi


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin