Terveiset piirihallituksen kokouksesta

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Terveiset kauden ensimmäisestä piirihallituksen kokouksesta eli PiHa 1:stä eilen 20.8.2020.

Meillä on mahtava joukko innokkaita tekijöitä tälle kaudelle tukemaan ja kehittämään klubien toimintaa tässä poikkeuksellisessa ajassa. Nyt jos koskaan on aika olla rohkea ja tarttua aivan uusiin aktiviteetteihin ja kehittää toimintaamme uuteen suuntaan.

Olkaamme siis aktiivisia eikä anneta korona-ajan haasteiden estää meitä tekemästä hyviä tekoja ja annetaan sen näkyä myös ulospäin, sillä tämä osin passivoiva aika kaipaa innostavia esimerkkejä.

Mikä meidän kauden teema on?

Kautemme teema: ”Teemme hyvän näkyväksi – Vi gör det goda synligt” vaatii meiltä useimmilta vielä harjoittelua, mutta tähänkin piirihallitus tarjoaa klubeille tukea jo ensimmäisen aktiviteettipajan muodossa 23.9. jossa paneudumme sosiaalisen median kanaviin ihan kädestä pitäen. Tervetuloa siis jokainen klubi edustettuna mukaan!

– Susanna


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin