Ilmoittaudu edullisesti mukaan NSR-tapahtumaan

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Seuraava NSR-tapahtuma järjestetään Suomessa, Helsingissä 15.-17. tammikuuta 2021. Elokuun loppuun saakka pääset ilmoittautumaan Early Bird -hintaan edullisemmin, 295 euroa/ henkilö.

Tapahtumaviikonloppuun mahtuu työpajoja ja tiimityötä sekä runsaasti uusia ideoita ja innostusta. Unohtamatta yhdessäoloa ja arkea juhlistavia illanviettoja rennossa tunnelmassa. Pohjoismaiden leijonat kokoontuvat Helsinkiin yhteisen teeman ympärille unelmoimaan tulevaisuudesta ja luomaan uusia päämääriä toiminnallemme.

NSR2021 tapahtumaviikonlopun pääteema on ympäristöteema ja kestävä kehitys – mitä me lionit toiminnassamme voimme tehdä kestävä kehityksen eteen. Haluamme katsoa kestävän kehityksen teemaa hieman laajemmin aina YK:n tavoitteista ympäristönsuojeluun ja syrjäytymisen ehkäisyyn. Kokonaisuuden kantavana ajatuksena on teeman konkreettinen toteuttaminen vapaaehtoistyön kautta.

Tapahtumaviikonlopun pääpuhuja on Vuoden Puhuja 2006 Pata Degerman, joka vie yleisön sinne, missä muut eivät ole olleet. Patrick ”Pata” Degerman on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä. Pata on suunnitellut ja osallistunut useille retkikunnille ja löytöretkille, jotka ovat vieneet miehen kymmeniin maihin maailman kaikilla mantereilla.

Tapahtumaviikonlopun lisätiedot ja ohjeet ilmoittautumiseen löydät verkkosivuilta nsr2021.org. Järjestäjätiimin tavoitat myös sähköpostilla osoitteesta info@nsr2021.org.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin