Lasten Leijonahiihto ūüáłūüá™

Yhteisen kampanjan tavoitteena on j√§rjest√§√§ Lasten Leijonahiihdot tulevan hiihtokauden aikana, esim. hiihtoloma-aikaan, jolloin 4‚Äď12-vuotiaat lapset voivat kokeilla hiihtoa. T√§n√§ talvena kampanjan tavoitteena on saada toteutettua valtakunnallisesti yli 100 tapahtumaa. Lumettomissa olosuhteissa tarjolla on vaihtoehtoinen ohjelma, joka on pian saatavilla liiton nettisivuilla. My√∂s omat mitalit tulevat joidenkin viikkojen p√§√§st√§ myyt√§v√§ksi lions-verkkokaupan kautta.

Ilmoita siis oman klubisi lasten leijonahiihto kampanjaan mukaan tai ideoikaa t√§st√§ ihan uusi aktiviteetti klubille. Lis√§tietoja ja klubien ilmoittautumiset kampanjaan IPDG Erkki Lappi, p. 0400-557 136 tai erkki.lappi@lions.fi

Barnens Lejonskidning

M√•ls√§ttningen f√∂r den gemensamma kampanjen √§r under den kommande s√§songen att ordna Barnens Lejonskidningst√§vlingar, d√§r barn i √•ldern 4-12 √•r kan pr√∂va p√• skidning. M√•ls√§ttningen √§r att nationellt under den kommande vintern ordna √∂ver 100 s√•dana evenemang. D√§r sn√∂ inte finns erbjuds alternativt program, om vilket mer inom kort p√• f√∂rbundets n√§tsidor. √Ąven egna medaljer kommer inom de n√§rmaste veckorna att finnas till f√∂rs√§ljning via lions-n√§tbutiken.

Anm√§l allts√• din egen klubb till kampanjen f√∂r barnens lejonskidning, och g√∂r den till en alldeles ny kampanj f√∂r er klubb. Mer information om kampanjen f√•s av IPDG Erkki Lappi, tel. 0400-557136 eller erkki.lappi@lions.fi