Lasten Leijonahiihto 🇸🇪

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Yhteisen kampanjan tavoitteena on järjestää Lasten Leijonahiihdot tulevan hiihtokauden aikana, esim. hiihtoloma-aikaan, jolloin 4–12-vuotiaat lapset voivat kokeilla hiihtoa. Tänä talvena kampanjan tavoitteena on saada toteutettua valtakunnallisesti yli 100 tapahtumaa. Lumettomissa olosuhteissa tarjolla on vaihtoehtoinen ohjelma, joka on pian saatavilla liiton nettisivuilla. Myös omat mitalit tulevat joidenkin viikkojen päästä myytäväksi lions-verkkokaupan kautta.

Ilmoita siis oman klubisi lasten leijonahiihto kampanjaan mukaan tai ideoikaa tästä ihan uusi aktiviteetti klubille. Lisätietoja ja klubien ilmoittautumiset kampanjaan IPDG Erkki Lappi, p. 0400-557 136 tai erkki.lappi@lions.fi

Barnens Lejonskidning

Målsättningen för den gemensamma kampanjen är under den kommande säsongen att ordna Barnens Lejonskidningstävlingar, där barn i åldern 4-12 år kan pröva på skidning. Målsättningen är att nationellt under den kommande vintern ordna över 100 sådana evenemang. Där snö inte finns erbjuds alternativt program, om vilket mer inom kort på förbundets nätsidor. Även egna medaljer kommer inom de närmaste veckorna att finnas till försäljning via lions-nätbutiken.

Anmäl alltså din egen klubb till kampanjen för barnens lejonskidning, och gör den till en alldeles ny kampanj för er klubb. Mer information om kampanjen fås av IPDG Erkki Lappi, tel. 0400-557136 eller erkki.lappi@lions.fi


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin