Elämisentaitoja Lions Quest Juhlavuosi, webinaari 14.1.2021 🇸🇪

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

30 vuotta on kulunut siitä, kun Suomessa pidettiin ensimmäinen Elämisentaitoja koulutus. Sen jälkeen koulutukseen on osallistunut jo n. 20000 opettajaa ja lasten kasvattajaa. Vaikka ohjelman käynnistäjät 1991 olivat kaukonäköisiä leijonia, tuskin hekään saattoivat nähdä, miten tärkeässä roolissa vuorovaikutustaidot ovat vielä tänä päivänä. 

Webinaari 14.1.2021

Elämisentaitoja Lions Quest on esittelyssä webinaarissa 14.1.2021. Webinaari keskittyy esittelemään ohjelmaa ja erityisesti käymme läpi niitä keinoja, joita yksittäinen jokainen klubi voi osallistua lasten ja nuorten hyvien vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. 

För svenskspråkiga klubbar

Ruotsinkielisille klubeille LQ-kouluttaja

Ruotsinkielisen kouluttajan valmennus on loppusuoralla. Vielä tarvitaan hänelle ruotsinkielinen yleisö. Pyydämme kaikkia ruotsinkielisiä klubeja etsimään aktiivisesti ruotsinkielisiä opettajia LQ-koulutukseen. Näin varmistamme, että voimme olla edistämässä lasten ja nuorten hyvinvointia ja kehittämässä heidän vuorovaikutustaitojaan myös ruotsiksi.

Ota yhteyttä yksityiskohdista: Mari Koivisto, mari.koivisto@lionstoimisto.fi

LIVSKUNSKAPSUTBILDNINGEN Lions Quest ska snart förverkligas också på svenska i och med att utbildningen av en svenskspråkig ansvarsperson just är nära i slutet. Den nya svenskspråkiga utbildaren kommer att vara bered till tjänsten efter det sista utbildningssteg. Innan den nya utbildaren är klar bör den visa sin förmåga vid en svenskspråkig LQ-tillfällen för livskunskapsutbildning. För att ordna det tillfället behöver vi hjälp av lionsklubbar. Utmaningen är att kontakta skolor och inbjuda lärare till livskunskapsutbildning.

För mera information kontakta med LQ-utbildningssekreterare:  mari.koivisto@lionstoimisto.fi


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin