El√§misentaitoja Lions Quest Juhlavuosi, webinaari 14.1.2021 ūüáłūüá™

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

30 vuotta on kulunut siit√§, kun Suomessa pidettiin ensimm√§inen El√§misentaitoja koulutus. Sen j√§lkeen koulutukseen on osallistunut jo n. 20000 opettajaa ja lasten kasvattajaa. Vaikka ohjelman k√§ynnist√§j√§t 1991 olivat kaukon√§k√∂isi√§ leijonia, tuskin hek√§√§n saattoivat n√§hd√§, miten t√§rke√§ss√§ roolissa vuorovaikutustaidot ovat viel√§ t√§n√§ p√§iv√§n√§. 

Webinaari 14.1.2021

El√§misentaitoja Lions Quest on esittelyss√§ webinaarissa 14.1.2021. Webinaari keskittyy esittelem√§√§n ohjelmaa ja erityisesti k√§ymme l√§pi niit√§ keinoja, joita yksitt√§inen jokainen klubi voi osallistua lasten ja nuorten hyvien vuorovaikutustaitojen kehitt√§miseen. 

För svenskspråkiga klubbar

Ruotsinkielisille klubeille LQ-kouluttaja

Ruotsinkielisen kouluttajan valmennus on loppusuoralla. Vielä tarvitaan hänelle ruotsinkielinen yleisö. Pyydämme kaikkia ruotsinkielisiä klubeja etsimään aktiivisesti ruotsinkielisiä opettajia LQ-koulutukseen. Näin varmistamme, että voimme olla edistämässä lasten ja nuorten hyvinvointia ja kehittämässä heidän vuorovaikutustaitojaan myös ruotsiksi.

Ota yhteytt√§ yksityiskohdista: Mari Koivisto, mari.koivisto@lionstoimisto.fi

LIVSKUNSKAPSUTBILDNINGEN Lions Quest ska snart förverkligas också på svenska i och med att utbildningen av en svenskspråkig ansvarsperson just är nära i slutet. Den nya svenskspråkiga utbildaren kommer att vara bered till tjänsten efter det sista utbildningssteg. Innan den nya utbildaren är klar bör den visa sin förmåga vid en svenskspråkig LQ-tillfällen för livskunskapsutbildning. För att ordna det tillfället behöver vi hjälp av lionsklubbar. Utmaningen är att kontakta skolor och inbjuda lärare till livskunskapsutbildning.

F√∂r mera information kontakta med LQ-utbildningssekreterare:  mari.koivisto@lionstoimisto.fi


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin