Piirikuvernöörin kirje Tammikuu 2021 🇸🇪

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

samma på svenska

Hyvää alkanutta vuotta 2021 B-piirin leijonat, puolisot ja leot,

Kuten huomaat piirikuvernöörin kirje on saanut uuden muodon. Olemme ottaneet käyttöön suorapostitusmarkkinointipalvelun, jonka ansioista saamme kirjeen sinulle nopeammin ja koko lähetysprosessi on yksinkertaistunut sekä helpottunut. 

Jatkossa varsinainen piirikuvernöörin kirje tulee sinulle siis sähköpostilla samaan tapaan kuin tämä kirje. Tärkeimmät uutiset löytyvät jellona.infosta ja ne käydään lukemassa siellä.

Lisäämme uusia juttuja jellona.infoon sitä mukaa kun tiedotettavaa tulee. Näin löydät aina uusimmat ja tärkeimmät jutut jellona.infosta  heti etusivulta. Ruotsin lippu kertoo mitkä jutut ovat luettavissa myös ruotsiksi.

Piirin kotisivulla tehdään erilaisia kokeiluja ja niitä työstetään vielä. Tavoitteenamme on parantaa tiedotusta ja palvella jäsenistöä mahdollisimman hyvin. Toivommekin, että annat meille palautetta – kehitetään toimintaa yhteisvoimin.

Piirijakouudistus

Tämä kausi on siis tähänkin asti ollut muutosten kausi monella tapaa ja muutos on alati muuttuvassa maailmassamme myös välttämätöntä, niin totutuissa tavoissa tehdä palvelutyötämme kuin uudistaa rakenteita. Viime kirjeessä pyysimme kommenttejanne ehdotettuun piirijakouudistukseenja näiden palautteiden pohjalta, kuvernöörineuvosto kokoontui viime viikonloppuna vielä työstämään uutta piirijakosuunnitelmaa. Uusi suunnitelma on nyt siis valmis ja pääsette kuulemaan tehdyt muutokset ja perusteet näistä muutoksista Piirijakouudistus webinaarissa 11.1.2021.

Elämisentaitoja Lions Quest

30 vuotta on kulunut siitä, kun Suomessa pidettiin ensimmäinen Elämisentaitoja LionsQuest -koulutus. Sen jälkeen koulutukseen on osallistunut jo n. 20000 opettajaa ja lasten kasvattajaa. Vaikka ohjelman käynnistäjät 1991 olivat kaukonäköisiä leijonia, tuskin hekään saattoivat nähdä, miten tärkeässä roolissa vuorovaikutustaidot ovat vielä tänä päivänä. Jellona.infossa olevasta jutusta löytyy tietoa nyt tarjolla olevasta ruotsinkielisestä koulutuksesta, joten jos klubinne alueella on ruotsinkielisiä kouluja, niin lukekaapa tämä artikkeli erityisen huolellisesti.

Maskiaktiviteetti

Klubeille tarjotusta maskiaktiviteetista olemme jo aiemmin tiedottaneet Facebookissa, sekä piirimme nettisivuilla, käykäähän siis lukemassa, olisiko tässä klubinne uusi aikaan sopiva varainkeruuaktiviteetti.

Lasten leijonahiihto

Lasten leijonahiihtoja mitalit ovat saapuneet liiton verkkokauppaan myyntiin. Mitali on todella upean näköinen ja ilo varmasti jokaiselle kantajalleen, joten hyödyntäkää tätä mahdollisuutta klubeissa, kun järjestätte erilaisia lasten hiihtotapahtumia. Onneksi saimme lunta myös tänne etelään tänä vuonna. Juttu Lasten leijonahiihdosta löytyy  jellona.infosta.

Kansainvälinen jäsenmaksu

Vuoden vaihtuessa muistutan vielä klubeille erääntyvästä kansainvälisestäjäsenmaksusta, joka tulee maksaa ohjeiden mukaan. Tarkistakaa myös, että kaikki syksyn aktiviteetit on muistettu raportoida MyLioniin.

Piirin uusimmat jutut löydät osoitteesta www.jellona.info.fi  ja tuoreimmat aiheet siellä

  1. Maskiaktiviteetti
  2. Piirijakouudistuksesta webinaari; linkki ilmoittautumiseen
  3. Haku 2.DG:n tehtävään käynnissä

Menestyksekästä alkanutta vuotta!

Susanna Jokiperä
Piirikuvernöörinne


Distriktsguvernörens brev januari 2021

Gott Nytt år 2021 till alla lejon, hälfter och leo’s

Som du kan märka har distriktsguvernörens brev fått ett nytt format. Vi har tagit ibruk en direktsändnings marknadsföringstjänst och tack vare den får vi brevet till dig snabbare vilket gör hela direktsändningen förenklad och lättare.

I fortsättningen får du distriktsguvernörens brev som e-post på samma sätt som detta brev. De viktigaste nyheterna finns på jellona.info och kan läsas där.

Vi lägger till nya grejer på jellona.info efterhand som ny information uppstår. Härvid hittar du alltid de senaste och viktigaste på jellona.infos framsida. Svenska flaggan indikerar vilken information som finns att läsa på svenska.

På distriktets hemsida utförs olika experiment som fortsättningsvis bearbetas. Vår målsättning är att förbättra informationen och betjäna medlemmarna möjligast väl. Vi ser framemot feedback – för att tillsammans utveckla vår verksamhet.

Den nya distriktsindelningen

Denna verksamhetsperiod har varit förändringarnas period i många hänseende och förändringen i vår nya värld är också oundviklig på de sätt som vi är vana att utföra våra tjänster såväl som att förnya våra strukturer. I vårt föregående brev bad vi om era kommentarer till den förslagna distriktsindelningen. På basen av erhållna feedback sammanträdde guvernörsrådet förra veckoslutet för att ytterligare bearbeta den nya indelningen. Den nya planen är nu färdig och ni kan lyssna på de gjorda förändringarna och kriterierna via webinar den 11.1.2021.

Levnadsfärdigheter genom Lions Quest

Det har gått 30 år sedan den första utbildningen i levnadsfärdigheter ordnades genom Lions Quest. Efter det har ca. 20000 lärare och barnuppfostrare deltagit i utbildningen. Fastän de lejon som startade programmet 1991 var långsynta, kunde de inte ana i vilken roll dessa interaktiva färdigheter ännu har idag. I en artikel på Jellona.info finns information angående svenskspråkig utbildning. Ifall det finns svenskspråkiga skolor på ert område ber vi er läsa artikeln extra noggrant.

Ansiktsmask aktiviteten

Vi har tidigare via Facebook informerat klubbarna om ansiktsmask aktiviteten som finns på distriktets hemsida. Läs på och överväg om det här kunde bli en ny medelanskaffnings aktivitet.

Barnens lejonskidning

Medaljerna till barnens lejonskidning har anlänt till försäljning på förbundets näthandel. Medaljen ser verkligen bra ut och ger säkert glädje åt varje bärare. Utnyttja möjligheten i er klubb när ni ordnar skidevanemang för barn. Lyckligtvis fick vi också snö här i söder detta år. En artikel angående lejonskidning finns på jellona.info.

Den internationella medlemsavgiften

Jag vill påminna klubbarna om att den internationella medlemsavgiften förfaller vid årsskiftet och bör betalas enligt givna direktiv. Granska också att alla aktiviteter under hösten har blivit rapporterade i MyLion.

Distriktets nyaste artiklar hittar du på www.jellona.info.fi såväl som de färskaste ämnena.

  1. Ansiktsmask aktiviteten
  2. Webinar angående den förnyade distriktsindelningen; länk för anmälan
  3. Sökningen till 2.DG uppgiften är igång

Ett framgångsrikt nytt år!

Susanna Jokiperä
Er distriktsguvernör


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin