Kulmat kuntoon -haaste

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Kulmat kuntoon! -talkootempauksen tavoitteena on saada miljoona suomalaista tuunaamaan lähiympäristöä kuntoon leijonien ja leojen kanssa. Tässä on oiva tilaisuus täydentää klubien palveluvalikoimaa sekä saada jellonatoimintaa näkyväksi.

Toiminta käynnistyy jo kevään aikana

Talkoilua voi järjestää ympäri vuoden. Toiminta huipentuu vuosittain elokuun viimeiselle seitsemälle päivälle. Vuonna 2021 Kulmat kuntoon! -talkoiluviikko järjestetään 25.-31.8.2021. Lähde toimimaan jo nyt!

Talkoilu voi olla lähitienoiden siivousta sekä muuta kotikulmien ja lähiympäristön tuunausta, kuten vieraslajien kitkemistä, purotalkoita tai arvokkaan kulttuurikohteen korjausta. Mitkä asiat kaipaavat kulmillasi tuunausta?

Lisää aiheesta ja materiaalipaketti käyttöösi löytyy täältä.

Kannattaa myös liittyä ”Kulmat kuntoon – yhdessä ympäristön puolesta” Facebook-ryhmään.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin