Lions Quest -uutiset

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Kevätkausi on ollut haasteellista LQ-koulutusten kannalta. Koronaan liittyvät kokoontumisrajoitukset vaikuttivat niin, että helmikuun jälkeen kaikki loppukevään koulutukset on peruutettu. B-piirille suunnatulle kurssille oli jo runsaasti ilmoittautuneita. Lämmin kiitos klubeille, kun olitte valmiita tukemaan opettajien kouluttautumista.

Katseet on suunnattu jo tulevaisuuteen. Kauden 2021-22 koulutuskalenteri on julkaistu LQ-verkkosivuilla www.lionsquest.fi ja ilmoittautuminen on avautunut. Opettajien peruskoulutukset järjestetään Helsingissä 7.-8.10.2021 ja 3.-4.3.2022 (hinta 410 €). Liikuntaseurakoulutus puolestaan on Helsingissä 13.11.2021. Syksystä 2021 alkaen liikuntaseurakoulutuksetkin ovat maksullisia ja kurssin hinta on 248 €.

Tänä keväänä on julkaistu jo pitkään odotettua, uutta materiaalia opettajien ja kasvattajien tueksi. Saatavilla on Tunnenallet-kortit ja Elämisentaitoja Lions Quest-täydennyskoulutusvideo. Tunnenallet-kortit ja täydennyskoulutusvideo soveltuvat niin Lions Quest-koulutuksen käyneille kuin muillekin lasten ja nuorten tunne- ja vuorovaikutustaidoista kiinnostuneille kasvattajille ja opettajille. Koko materiaalin hinta on 50 €, pelkkä Tunnenallet-kortit käyttöoppaan kera maksaa 38,90 €. Klubit voivat ostaa materiaaleja ja tarjota niitä peruskoulutuksen käyneille opettajille.

Lions Quest-toiminnalla on Suomessa 30-vuoden pitkät perinteet. Hienoa on, että toiminta jatkuu elinvoimaisena edelleen.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin