Piirikuvernöörin kirje kesäkuu 2021

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Hyvät B-piirin leijonat, puolisot ja leot,

Tämä on viimeinen kirjeeni teille piirikuvernöörinä ja heinäkuun alusta teille kuvernöörin roolissa viestii Mika Pirttivaara. Ensi kauden varapiirikuvernööreinä toimivat 1.VDG Aki Naukkarinen sekä 2. VDG Pauli Anttila.

Tämän kauden aktiviteettipajoissa syntyi kipinä leijonien omille harrasteryhmille. Tulevaisuusleijonat on ensimmäinen piirimme harrasteryhmistä. Harrasteryhmien pyrkimyksenä on koota leijonia ja leoja yli klubirajojen yhteisten kiinnostustenaiheiden äärelle, tutustua toisimme, sekä myllyttää siinä sivussa vaikkapa uusia oivalluksia leijonatoimintaan. Toiminta alkaa ensi syksynä, joten seuraa siis sivujamme aktiivisesti sekä netissä https://jellona.info/ että facessa: https://www.facebook.com/groups/27198512653

Onko sinulle jokin sydämessäsi liekehtivä aihe tai harrastusinto, jota haluat viedä eteenpäin muiden leijonien ja leojen kanssa? Se voi olla esimerkiksi urheilulaji, kädentaitoja vaativa, historiakiinnostustasi syventävä tai luontoon liittyvä. Aiheen ei siis tarvitse liittyä suoraan lionstoimintaan. Heitä rohkeasti ideasi suoraan kuvernööritiimille, niin laitamme tuulemaan.

Toimintakauden 2021-22 ensimmäinen Kuvernöörineuvoston kokous järjestetään omassa piirissämme Kirkkonummella 3.-5.9.2021. Upeat puitteet tapahtumalle tarjoaa Espoonlahden rannalla Masalassa sijaitseva Majvikin kokous- ja kongressihotelli. Viikonloppuun ovat kaikki leijonat tervetulleita, vaikka vain päiväksi. Ohjelma on varmasti mielenkiintoinen.

Ilmoittautumiset viimeistään 30.6. https://forms.gle/qwNJP2Sc5pz3E31B8 

Lisätietoa: https://www.lions.fi/jasenille/jasensivut/kokoukset/kvn-kokous-2-21-22/

Loppuun vielä sydämellinen kiitos kaikille teille aktiivisille leijonille, jotka jaoitte aikaanne ja apuanne myös tänä koronavuonna, jolloin jouduimme muuttamaan perinteisiä tapojamme tavata ja palvella. Me kuitenkin teimme sen! Ja olen ylpeä erityisesti klubeista, jotka osasivat hyödyntää tätä aikaa myös jäsenhankintaan ja uusien aktiviteettien innovointiin. On myös klubeja, jotka ottivat vuoden hieman huilatakseen ja kerätäkseen voimia, kun taas pääsemme palaamaan normaaliin. Kannustankin näitä klubeja, kun toivottavasti pääsemme kesän jälkeen normaaliin rokotuskattavuuden turvin, rohkeasti taas tarttumaan aktiviteetteihin, niihin omiin hyviksi jo todettuihin, sillä avuntarve ei kuitenkaan ole tänä aikana vähentynyt. Meitä leijonia tarvitaan – vastatkaamme siis tähän tarpeeseen!

Nyt on kuitenkin aika hetki huilahtaa kesän lämmössä. Toivonkin siis aurinkoista, rentoa kesälomaa ja kesää teille kaikille!!!

Susanna Jokiperä
Piirikuvernöörinne


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin