Leijonat tulevaisuuden tekijöinä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Keväällä syntyi idea Tulevaisuusleijonista, leijonien lukupiiristä, jossa avataan ikkunoita huomisen moniin mahdollisuuksiin. Sen sijaan, että seuraamme sivusta, miten tavat tehdä hyvää muuttuvat uusien tarpeiden myötä. voimme kurkistaa isompaan kuvaan ja pohtia yhdessä, millaiselta leijonien tulevaisuus voisi näyttää.

Lukupiirin ideana on tutustua kirjallisuuteen, jonka tulokulma aikamme haasteisiin ja tulevaisuuden visioihin tarjoaa uutta ajateltavaa. Järjestämme myös tilaisuuksia tavata kiinnostavia asiantuntijoita ja vierailla paikoissa, joissa tulevaisuutta tehdään, mutta joihin emme ehkä muuten pääsisi. Samalla omat näkemyksemme avartuvat.

Ehdokkaita kirjavalikoimaamme

Leijonat ovat aina tehneet työtä paremman huomisen eteen. Verkostossamme on voimaa ja yhdessä tekemisen meininki. Tässä ajassa on paljon uudenlaisia mahdollisuuksia ideoida yhdessä ja vastata paikallisiin tarpeisiin ja isompiinkin haasteisiin. Pandemia-aikana olemme oppineet toimimaan etäyhteyksin ja hyödyntämään mahdollisuuksia, joita kulloinkin on ollut käytettävissä. Olemme tulleet näkyviksi uusin tavoin, kun perinteiset keinot eivät ole olleet mahdollisia. Tulevaisuusleijonien ryhmässä on tilaa ihmettelijöille, vision kirkastajille ja ideanikkareille. Yhdessä ihmettelystä, visioinnista ja näköalojen avartumisesta saa uutta puhtia myös omaan elämäänsä.

Käynnistämme Tulevaisuusleijonien lukupiirin tuota pikaa. Nyt on aika napata kutsusta kiinni ja ilmottautua mukaan yhteisten inspiraatiotulien äärelle.

ensimmäisistä kirjoista on olemassa ja teemme yhdessä lisää valintoja, kun tapaamme. Tähän B-piirin ensimmäiseen harrasteryhmään voivat osallistua leijonat muistakin piireistä. Näin tutustumme toisiimme ja hyvät ideat leviävät klubeihin. Jaamme auliisti löytöretkillämme syntyneitä oivalluksia myös yhteisillä facebook- sivuilla ja leijonajulkaisuissa.

Lähdemme liikkeelle Rutger Bregmanin kirjasta Hyvän historia. Ihmiskunta uudessa valossa. (Atena, 2020). Kirja haastaa näkemään hyvyyden joka voi luoda uuden pohjan paremmalle tulevaisuudelle. Lisää tietoa kustantajan sivuilta: https://atena.fi/ kirjat/hyvan-historia

Suunnittelemme Tulevaisuusleijonien ensimmäistä tapaamista elo-syyskuulle tilanteen mukaan joko livenä (B-piirin alueella) tai verkossa. Saat lisätietoa ilmottautuessasi minulle: anja@suninnovations.fi.

Jos olet utelias uudelle, tervetuloa mukaan!

Anja Kulovesi
LC Helsinki – Ruoholahti


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin