Klubeille MARKKINOINTI- JA BRÄNDIKOULUTUS etenee – klubit voivat jo nyt ilmoittaa halukkuutensa osallistua

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Mikä on klubisi tarkoitus ja tehtävä yhteiskunnassa? Sellainen, joka sytyttää sekä jäsenet, että paikallisen yhteisön. Entä mikä on klubisi kutkutteleva tarina, jota voit kertoa kaikkialla, missä klubisi toimii?

Brändi on paljon enemmän kuin visuaalisia dokumenttipohjia ja logoja. Brändi ponnistaa siitä, keitä me leijonina ja klubeina tunnemme olevamme, miksi me olemme olemassa ja mihin me haluamme päästä. Ennen kaikkea brändi on sitä, mitä muut meistä ajattelevat. Se on mielikuva muissa ihmisissä, joka toimintamme johdosta heille syntyy.

Olemme työstäneet piirissä kevään ja kesän aikana markkinointi- ja brändikoulutuspilottia klubeille. Koulutus antaa konkreettisia eväitä klubien toiminnan vahvistamiselle ja klubien omien tarinoiden kirkastamiselle.

Kiinnostaako klubiasi lähteä mukaan kokeilemaan? Etsimme kolmesta viiteen klubia keväällä 2022 starttaavaan pilottikoulutukseen. Lisätietoja saat sähköpostilla piirin koulutusjohtaja Susanna Jokiperältä (etunimi.sukunimi@lions.fi).


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin