TERHOKOTI kaipaa apua langattoman verkon rakentamisessa ja tyynyjen hankinnassa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Terhokoti on 17-paikkainen saattohoitokoti, joka sijaitsee Helsingin Lassilassa. Hoitopalvelut ovat tarkoitettu pitkälle edenneestä sairaudesta kärsiville potilaille heidän elämänsä loppuvaiheessa. Siksi on äärettömän tärkeää, että potilaiden oloa parantavat asiat ja nykypäivän perusmukavuudet ovat kaikin puolin kunnossa.

Potilaat kaipaavat toimivaa wifi-verkkoa sekä asentohoidoissa käytettäviä vartalotyynyjä ja laadukkaita perustyynyjä. Verkon rakentamiseksi ja tyynyjen hankkimiseksi on järjestetty keräys (keräyslupa RA/2021/779). Klubit ja leijonat voivat tehdä haluamansa suuruisia lahjoituksia tilille FI7414323500551908, saajatieto Kristiina Uolia. Keräys päättyy 16.9.2021 ja tavoitteena on kerätä 10000 euron suuruinen summa.

Kerättävät varat käytetään kokonaisuudessaan yllämainittuihin kohteisiin. Mahdollinen ylijäämä käytetään muiden saattohoitoyksiköiden asentohoitotarpeisiin.

Lisätietoja keräyksestä saat sähköpostilla Ilkka Siissalolta (etunimi.sukunimi@lions.fi).


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin