Kindness Matters -palvelupalkinto haettavana klubeille, määräaika 30.10.2021 🇸🇪

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

🇸🇪 Samma på svenska

Kindness Matters -palvelupalkinto on haaste lioneille ja leoille kehittää poikkeuksellisen innovatiivisia ja luovia palveluprojekteja, joiden tavoitteena on vaikuttaa positiivisella tavalla heidän yhteisöissään. Se myönnetään vuosittain muutamalle lions- ja leoklubille erinomaisen palveluprojektin suorittamisesta yhden maailmanlaajuisen palvelukohteemme alueella. Nimitys tehdään klubitasolla. Määräaika hakemuksille on 20.10.2021. Lue lisää Lions Clubs Internationalin sivuilta osoitteessa https://www.lionsclubs.org/fi/kindness-matters-service-award


🇸🇪

Kindness Matters-tjänstepriset kan ansökas av klubbarna senast 30.10.2021

Kindness Matters-tjänstepriset är en utmaning för lions och leos att utveckla innovativa och skapande serviceprojekt vars mål är att verka på ett positivt sätt i deras omgivning.

Priset beviljas årligen till några lions och leos för utmärkt utförande av ett serviceprojekt inom ramen för de internationella serviceobjekten. Utnämningen sker på klubbnivå. Deadline för ansökan är 20.10 2021. Läs mer på Lions Club International: https://www.lionsclubs.org/fi/kindness-matters-service-award/


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin