Virtuaalinen piirifoorumi 28.9.2012: vapaaehtoistoiminta, KiTeNet ja diabetesk√§vely ūüáłūüá™

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

ūüáłūüá™ Samma p√• svenska

Järjestämme kauden ensimmäisen piirifoorumin virtuaalisesti tiistaina 28.9.2021 klo 18 alkaen. Teemoina ovat vapaaehtoistoiminta, KiTeNet ja diabeteskävely. Vapaaehtoistoiminnasta kanssamme on keskustelemassa Lions-liiton uusi toiminnanjohtaja Petri Kaukiainen, KiTeNetistä piirimme toimikunnan pj. Kristiina Jäntti sekä diabeteskävelystä piirimme toimikunnan pj. Heikki Hartikainen. Tule mukaan myllyttämään eri foorumin aiheita ja saat samalla hyvät eväät ryhtyä tuumasta toimeen. Mikä helpointa, foorumiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan voit hypätä suoraan linjoille osoitteessa http://tiny.cc/pzwiuz (MS Teams).


ūüáłūüá™

Virtuellt distriktsforum 28.9.2021: frivillig verksamhet, KiTeNet och diabetesvandring

Vi anordnar periodens första distriktsforum virtuellt tisdagen 28.9.2021 från och med kl.18.00. Teman är frivillig verksamhet, KiTeNet och diabetesvandringen. Lionsförbundets nya verksamhetsledare Petri Kaukiainen deltar i diskussionen on frivillig verksamhet. Kom med och diskutera om de olika ämnena på forumet. Du får då samtidigt goda råd och vinkar för hur du kan ta dig an uppgifterna. Och det allra enklaste; du behöver inte anmäla dig separat, utan du kan hoppa in direkt på: http://tiny.cc/pzwiuz (MS Teams).


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin