Joulukonsertti: Rajaton Joulu la 18.12.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Rajaton Joulu -hyväntekeväisyyskonsertti 2021

Rajattoman joulukonsertit ovat vuosien saatossa muodostuneet joulun perinteeksi kymmenille tuhansille suomalaisille. Erityisesti näinä poikkeuksellisina aikoina joulutunnelman luominen, joulunaikaan rauhoittuminen ja yhteisen elämyksen tarjoaminen tuntuu erityisen tärkeältä.

Lions klubien Tapiola ja Espoo/Cityn sekä Rajattoman yhteinen hyväntekeväisyyskonsertti tuo sinulle ja tukikohteille hyvän joulumielen. Olisiko parempaa joululahjaa, kuin “Nuorten elämäntaitojen tukeminen koronan jälkeen”, “Stipendejä ja hymypatsaita koululaisille” tai “Espoolaisen lastenkodin” tukeminen. Minkä tukikohteen sinä ajattelit valita kun ostat liput?

Väliajan jälkeen esiintyy extrana Ebelin lauluyhtye Lume. Ebelin nuoret ovat aina laulaneet yleisön sydämiin.

Rajaton Joulu 2021 -kiertueella kuullaan yhtyeen rakastetuimpia joululauluja, sekä tuttuun tapaan myös jotakin uutta ja yllätyksellistä, jokaiseen konserttitilaan erikseen räätälöitynä. Yleisö on vuosi vuoden perään todennut Rajattoman joulukonserttien jälkeen: ”Nyt saa joulu tulla!”.

Tervetuloa konserttiin – joulu on Rajaton ja annetaan hyvä joulumieli kaikille!

Rajattomaan kuuluvat Essi Wuorela, Aili Ikonen, Soila Sariola, Hannu Lepola, Ahti Paunu ja Jussi Chydenius.
Konsertin kesto n. 2 h 15 m, sisältäen väliajan

Liput

lippu.fi

Lue lisää

Tapahtuman Facebook -tapahtuma

Konsertin kotisivu


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin