Piirihallituksen esittely: Aki Naukkarinen, 1. varapiirikuvernööri 2021-22

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Toimenkuva B-piirissä

1. varapiirikuvernööri on osa kuvernööritiimiä. Hän auttaa piirikuvernööriä tämän tehtävässään ja osallistuu piirin johtoryhmän toimintaan.
Jo useamman vuoden ajan on piirissämme kuvernöörin klubivierailut jaettu koko kuvernööritiimin kesken eli 1. varapiirikuvernöörin vierailee kauden aikana 1/3 piirin klubeista. 
1. varapiirikuvernööri myös valmistautuu omaan kuvernöörikauteensa osallistumalla kansainvälisen Lions järjestön koulutusohjelmaan ja suunnittelemalla tulevaa kautta.

Miten ja milloin sinusta tuli leijona?

Liityin Leo Club Espoo/Cityyn vuonna 1988 kavereiden houkuttelemana, he kertoivat, että ”Siellä on parhaat tyypit ja parhaat bileet” ja sillä tiellä ollaan. 1993 siirryin samannimiseen Lions klubiin, jonka olivat perustaneet vuotta aikaisemmin Espoo/Cityn ”yli-ikäiset” leot ystävineen.

Mikä on mielestäsi parasta lionstoiminnassa?

Ihmiset. Kun saa olla tekemässä hyvää, niin se on jo paljon, mutta kun saa tehdä sitä mahtavien, samahenkisten ihmisten kanssa, niin se on parasta. Ja tietysti myös ne ihmiset joita kohtaa aktiviteeteissa ja huomaa kuinka merkityksellistä tämä toimintamme on.

Miten haluaisit kehittää lionstoimintaa/lionsklubien toimintaa nykyisessä virassasi?

Haluan kehittää toimintaamme siihen suuntaan, että siinä mukana olevat henkilöt tuntevat aitoa iloa tekemisestään. Koska uskon, että se ilo tarttuu ja tuo mukaan lisää iloisia ihmisiä ja heidän uudet ideansa, joilla voimme kehittää toimintaamme yhä edelleen.

Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt?

Olen kotoisin Espoosta ja asun nyt Länsi-Helsingissä (vain 4 km Espoon rajalta).

Onko sinulla muita harrastuksia?

Ei paljon muita kuin liikunnallisia; pelaan salibandya Salibandyliiton ikämiessarjoissa ja suksilla pyrin olemaan niin paljon kuin mahdollista, vaikka niissä olisi vaan rullat alla.

Kerro jotain sellaista itsestäsi mitä me emme vielä tiedä sinusta?

Kovin kohta minusta on selvästi oikea lonkkanivel; se on titaania!

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 0500 726 155

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin