LC Staminan voitelukoulu Oittaalla 20.11.2021

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Heads UP!

Nyt sinulla ja tutuillasi, naapureilla, kelle vaan ilmoitat tapahtumasta on mahdollisuus osallistua LC Staminan  hyväntekeväisyystapahtumaan lasten ja nuorten liikunnan mahdollistamiseksi Oittaalla 20.11.2021

Saat samalla roiman annoksen murtomaahiihdon voitelutietoutta, kahvit ja valintasi mukaan pienellä lisäkustannuksella suksiesi täyden huollon ja voitelun ammattilaisten toimesta. Suomen kärkiosaamista suksiasioissa edustavat Juha Vankka ja Anssi Pentsinen kumppaneineen odottavat meitä 20.11.2021 kello 10:00 alkaen Oittaan ulkoilualueen kahvilassa ja suksien huoltotilassa . 

Ilmoittaudu nyt ja varaa paikkasi. 

https://lcstamina.fi/fi/suksien-voitelukoulu-oittaalla-20-11-2021/


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin