Hyvän päivä 8.10.2022 – HEIJASTIMIA JAKOON

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Heijastimia jakoon on Suomen Lions-liiton yhteinen Hyvän Päivän aktiviteetti, johon klubeja pyydetään osallistumaan ja näkymään omalla paikkakunnalla.
Sen tavoitteena on tehdä Lions-toimintaamme tutuksi eri puolilla piiriämme rennossa hengessä ja samalla kiinnittää ihmisten huomio heijastinten käyttöön erityisesti syyspimeällä.
Heijastimet kerätään Lionien omista varastoista, lahjoituksina yrityksiltä tai piiriltä.

Hyvän Päivä on myös Lions-järjestön perinteinen kansainvälinen palvelupäivä, jota vietetään ympäri maailmaa.

Järjestön perustaja Melvin Jones kutsui ensimmäisen vuosikokouksen koolle Texasiin, Dallasiin vuonna 1917 ja kokouksen alkamisajankohdan muistona lioneilla on tapana viettää palvelupäivää joka syksy 8. lokakuuta järjestön iskulauseen We Serve – Me palvelemme mukaisesti.

Miksi heijastimen käyttö on tärkeää

Lain mukaan jalankulkijan on pimeän aikana tiellä liikkuessaan yleensä käytettävä heijastinta.  Kohtaamistilanteissa lähivaloilla ajava autoilija havaitsee ilman heijastinta kulkevan henkilön vasta noin 50 metrin päästä. Vastaavasti jalankulkijan heijastin voi näkyä jo 350 metrin etäisyydellä.

Katso liikenneturvan kampanjavideo tästä

Mukaan aktiviteettiin

Kun päätätte lähteä mukaan, niin pyytäkää heijastimia esim. lähialueen yrityksiltä, niitä on usein tehty mainoslahjoiksi.
Mikäli ette sitä kautta saa heijastimia, niin piirillä on n. 800-900 kpl Lions-heijastinta, joita voimme jakaa klubien käyttöön.

Ja kun olette jakamassa heijastimia 8.10.2022,niin muistakaa pitää Lions-tunnukset selvästi näkyvillä, varsinkin jos jaatte yritysten logoilla varustettuja heijastimia.

Ja lisätään näkyvyyttä myös sosiaalisessa mediassa. Kun jaatte kuvia Instagramissa, käyttäkää hashtageja #lionsfinland ja #lions_b_piiri ja tietenkin oman klubinne hashtagia.
Ja jos käytätte Facebookia, niin jakakaa juttunne piirin omaan Facebook ryhmään Lions B-piirin omat jutut

Ilmoittakaa klubinne mukaan aktiviteettiin alla olevalla lomakkeella. Sen kautta on mahdollista myös tilata piiriltä heijastimia

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Multiple Choice
Mikäli valitsette vaihtoehdon ”Tarvitsemme piiriltä heijastimia”, niin antakaa alla oleviin kenttiin heijastimien määrä ja toimitusosoite.
Koska heijastimia on rajallinen määrä, niitä ei välttämättä riitä kaikille ja voi olla että emme pysty toimittamaan koko pyydettyä määrää. (max. määrä on 99 kpl/klubi)
Syöttäkää ylläolevaan kenttään toimitusosoite (vastaanottajan nimi, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka)

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin