Lasten Leijonahiihto & Lasten lumipäivät 6.-21.3.2023

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Aarne KIviojan terveiset:
Kaksi asiaa lapsista ja hiihtämisestä. Molemmat ovat iloisia asioita teille palveluhaluisille. Kohderyhmänä on tulevaisuuden lupaukset. Mikä voisi olla sen parempaa? Itse saamme raitista ilmaa ja hyvän mielen. Molemmat tapahtumat perustuvat yhteistyösopimuksiin Suomen Hiihtoliiton kanssa ja kuuluvat sarjaan ”Kumppanuudet”. 

Lasten Leijonahiihto kunkin klubin omalla alueella: 

Näitä on muutama klubi omalla alueellaan jo järjestänyt aikaisempina vuosina. Nyt voisi useampikin klubi järjestää, onhan Liiton kautta tulossa piirien välinen kilpailukin. Tarkempia tietoja voit lukea Liiton sivuilta (https://www.lions.fi/toiminta/yhteistyokumppanit/suomen-hiihtoliitto/) tai vaikka kysyä suoraan Aarne Kiviojalta. 

Lasten Lumipäivät Olympiastadionilla 6-21.3.2023: 

Viime talvena olimme ensi kertaa mukana ja tapahtuma oli suurmenestys. Lyhyesti sanottuna, halukkaat klubit hoitavat arkena joko vuoron 9-15 tai 16-19 tai viikonloppuna vuoron 10-18. Viime vuonna mukana olleille klubeille lähetän yhteyshenkilön kautta kutsun tulla mukaan. Mutta uudet klubitkin ovat tervetulleita. Ilmoita klubisi halukkuus Aarne Kiviojalle. Tarkempia tietoja on oheisessa Hiihtoliiton laatimassa PP-esityksessä. Toimithan klubisi osalta ripeästi, sillä noita ohjausvuoroja on viimevuotista vähemmän, kun Helsinki Skiweeks -tapahtuman kestoa on lyhennetty (4-22.3.2023) viimevuotisesta. 
Lisätietoja tapahtuman kotisivulta

Lisätietoja: Hiihtoliitto järjestää aiheeseen liittyen informaatiotilaisuuden 8.12 klo 20 etänä, jolloin pääset kuulemaan mistä on kyse ja voit halutessasi esittää kysymyksiä. Ilmoittaudu kuulolle osoitteessa lumipaivat@hiihtoliitto.fi otsikolla Lions Club -webinaari.  

Aarne Kivioja
hiihtokoordinaattori 


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin